Personenvervoer

Hebt u een korte rit naar het centrum nodig of wilt u naar uw familie aan de andere kant van het land? Wij verzorgen iedere rit voor u, van en naar ’t Gooi. Bovendien staat bij personenvervoer uw wens centraal. Reserveer online uw taxi en wij zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Hebt u direct een taxi nodig? U kunt ons gerust bellen.

100% Klantvriendelijkheid

Personenvervoer is een belangrijke dienst waarbij wij streven naar 100% klantvriendelijkheid. Hebt u speciale wensen? Onze taxi’s kunnen voor uw persoonlijke wensen worden ingezet. U kunt bij ons terecht voor onder andere: individuele ritten, groepsvervoerdirectievervoer en
luchthavenvervoer
.

Particulier of zakelijk

City Taxi zet personenvervoer zowel particulier als zakelijk in. Bijvoorbeeld: een avond stappen met vrienden of een etentje met uw zakenrelatie. U kunt uw vervoer gerust aan ons overlaten. Tevens brengen en halen wij u comfortabel van A naar B. Voor particulier vervoer in de regio Gooi en Vechtstreek hanteren wij ritprijzen. Wilt u gebruikmaken van onze zakelijke diensten, dan biedt directievervoer uitkomst.

Scherpe prijzen

Rijdt u elke dag dezelfde route en maakt u daarom meerdere keren per week gebruik van onze diensten? In dat geval komt u in aanmerking voor aantrekkelijke prijsafspraken. Wij hechten waarde aan een goede en langdurige samenwerking met onze klanten. Daarom belonen wij mensen die regelmatig gebruikmaken van onze diensten. Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of bellen met 035 888 00 53.

Personenvervoer tarief

Wij brengen u van A naar B tegen een scherpe prijs.
Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Taxi nodig?

Meer diensten

BOEK NU EENVOUDIG EEN TAXI

ERVARINGEN

Jij bent heel professioneel en snel. Ik heb je diensten aanbevolen aan al mijn vrienden!

Andy Jonas
Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld
Cory Wilson
De taxi bus stond optijd voor de deur en wij hadden retour gekozen en ook terug reis verliep goed ook optijd bij Schiphol om ons op te halen.
Lucia Smit

WHATSAPP

DIRECT CONTACT

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 23:59 (!)
7 dagen per week